Resultats tornejos (6-7-8 de desembre)

Infantil A

L’Infantil A va finalitzar en 5a posició al Top Basket de Sabadell després de superar el Basket Almeda. Durant el Torneig s’han pogut veure grans minuts de tot l’equip. Els partits han servit als de Toni Sánchez per millorar els detalls i seguir assolint nous conceptes entrenats en aquestes últimes setmanes. La part negativa, les diferents baixes per lesions que s’han anat produint durant el Torneig i que esperem no siguin de llarga durada.

Infantil A 65-45 València Basket

Infantil A 127-31 Bàsquet Pia Sabadell

Infantil A 43-46 C.B.Cornella

Infantil A 62-37 C.B.Mollet

Infantil A 64-49 Basket Almeda

Infantil B

L’Infantil B ha aconseguit la medalla de bronze al Torneig Vila de Parets amb una victòria davant el C.B. Cornellà. Pas endavant de molts jugadors que han aprofitat el Torneig per millorar diferents situacions treballades i provar-ne d’altres. S’han vist bons minuts de joc col·lectiu i molt de caràcter en defensa, cosa que ens anima a seguir treballant durant la temporada.

C.B.Granollers 50-62 Infantil B

Infantil B 69-66 C.B.Cerdanyola

Infantil B 56-63 Club Joventut de Badalona

Maresme 3 Viles 64-70 Infantil B

F.C.Barcelona 75-47 Infantil B

C.B.Cornellà 45-60 Infantil B

Mini A

El Mini A ha quedat en 9a posició al Top Basket de Sabadell després de guanyar a l’EASO en un partit que ha servit per tancar el Torneig amb unes grans sensacions i bon joc col·lectiu. Durant aquests tres dies, l’equip de l’Òscar Rosés ha anat de menys a més i, a poc a poc, s’han anat veient millores en defensa i el joc de l’equip, sent generosos en atac i agressius en defensa.

U.E.Mataró 51-49 Mini A

Mini A 56-45 JAC Sants

Travel Team 86-51 Mini A

Mini A 51-48 C.B.Cornella

Mini A 79-33 Easo

Mini B

El Mini B finalitza en 10a posició la seva participació a la Copa Maresme després d’un partit molt igualat davant el CEB Girona. Balanç molt positiu del Torneig pels jugadors de l’Oriol Dauder davant equips molt físics i molt tàctics que els han posat a prova. S’han pogut veure grans moments de joc, ocupant bé els espais i atents en defensa. Tot i això, queda molt per millorar però estem en el bon camí.

Mini B 73-59 Maresme 3 Viles

Mini B 33-83 Joviat

Mini B 50-66 C.B.Grup Barna

Mini B 67-54 Sant Gervasi

Mini B 54-56 CEB Girona

Premini A

El Premini A aconsegueix una meritòria 6a posició després de perdre davant la U.E.Mataró en un partit on els de Marc Ricou no han trobat el ritme aconseguit durant el Torneig. Durant aquests tres dies s’ha pogut veure un equip amb molt de caràcter, capaç de capgirar situacions adverses i amb grans minuts de joc. Més enllà dels resultats, els partits han servit per veure les coses a millorar, sabent que s’està treballant en la bona direcció.

CEB Girona 28-66 Premini A

Club Joventut Badalona 64-59 Premini A

Maresme 3 Viles 55-51 Premini A

Premini A 60-10 U.E.Claret

U.E.Mataró 54-41 Premini A