ACORDS DE L’ASSEMBLEA GENERAL EXTRAORDINÀRIA DE SOCIS I NOVA JUNTA DIRECTIVA

Benvolguts,

Us fem arribar l’acta de l’Assemblea General Extraordinària que es va celebrar al Club el passat divendres, 23 de novembre de 2018. Els acords que es van prendre a la mateixa van ser:

1- Aprovar i legitimar la convocatòria d’Assemblea. A la votació aquest punt va quedar aprovat per unanimitat.

2- Nomenar la candidatura formada per l’Ibon Orrantia, Jordi Dauder, Roser Rebull, Mercè Sabaté i Joan Francesc Grífol, com a nova Junta Directiva del Club de Bàsquet Sant Josep de Badalona. A la votació es va optar per aquesta opció entre les dues proposades a consideració, per unanimitat menys un vot.

3- Aprovar la realització d’una auditoria econòmica i legal del Club. A la votació, l’Assemblea va mostrar-se favorable per unanimitat.

Al torn obert de paraules es va tractar el tema de la loteria, tot decidint per unanimitat finalitzar el procés de compra i distribució per la seva venda, de les butlletes de loteria del sorteig de Nadal.

Als documents adjunts podreu consultar l’acta de l’Assemblea i l’acceptació dels càrrecs per part dels integrants de la nova Junta Directiva. A partir d’aquí engegarem una nova etapa basada en la transparència, la bona gestió i el respecte a la voluntat dels socis. Comptem amb tothom per participar en redreçar i fer créixer el Club. Felicitats a tots i moltes gràcies!

 

>> ACTA ASSEMBLEA GENERAL EXTRAODINÀRIA

>> ACCEPTACIÓ CÀRRECS NOVA JUNTA DIRECTIVA