All-Star Copa Catalunya – 7 i 8 gener
La Federació Catalana de Basquetbol (FCBQ) organitzarà, el cap de setmana del 7 i 8 de gener de 2017, un ALLSTAR tant masculí com femení de la Copa Catalunya, la competició de màxim nivell en categoria sènior organitzada per la Federació.

Aquesta festa de la Copa Catalunya és fruit també de la bona rebuda de les retransmissions setmanals d’aquesta competició a través de La Xarxa, mitjà de comunicació oficial de l’FCBQ, i clau per potenciar encara més la Copa Catalunya Masculina i Femenina.

Televisat en directe per La Xarxa Televisions (159 de Movistar+), les televisions de proximitat i en streaming a www.laxarxa.com, aquest esdeveniment s’emmarca dins l’acord de col·laboració engegat aquesta temporada entre la Xarxa Audiovisual Local i l’FCBQ per tal de potenciar la Copa Catalunya.

L’ALLSTAR de Copa Catalunya 2017 tindrà lloc al Parc Esportiu Llobregat de Cornellà de Llobregat i es dividirà en dos dies: dissabte 7 de gener a la tarda pel masculí i diumenge 8 de gener a la tarda pel femení. Ambdós dies s’organitzarà un partit entre les seleccions del grup 1 i el grup 2 de cada competició amb conjunts formats per jugadors de cada equip de la lliga escollits en base a una votació realitzada pels diferents entrenadors de la competició.

Així mateix, també es celebrarà un concurs de triples masculí i femení, i un altre d’esmaixades exclusivament masculí; així com d’altres activitats paral·leles com concursos o actuacions. L’entrada per aquest esdeveniment serà gratuïta tot descarregant la invitació que properament estarà disponible.

La presentació oficial d’aquest ALLSTAR de Copa Catalunya tindrà lloc el proper dijous 22 de desembre al migdia al Parc Esportiu Llobregat de Cornellà de Llobregat en un acte en el que també es donaran a conèixer els participants dels diferents partits i concursos.

En Pedro Cuesta i en Sergi Vives representaran al nostre Sènior Masculí. També estarem representats per en Pol Amigó, entrenador i fisioterapeuta del Club, que ha estat convidat a l’acte per la FCBQ en funcions de Fisioterapeuta de l’esdeveniment. Enhorabona a tots tres!!!