Prèvia Sènior EBA: Amb ganes de revenja
Prèvia Sènior EBA: Amb ganes de revenja

El sènior buscarà seguir invicte a la lliga EBA contra l’únic equip que els ha guanyat aquesta temporada, el VIVE-El Masnou. Els de Raul Laita han estat l’únic equip que ha guanyat al sènior en el seu partit de lliga catalana amb 66-83 pels visitants. El partit, dissabte a les 20:15 al Masnou.

Els del Maresme porten tres victòries en quatre partits, gràcies sobretot al gran estat de forma de Toni Gómez. L’exterior té una mitja de 19,5 punts per partit i ve d’anotar-ne 31 en l’última jornada contra el Barberà, amb 7 triples. Albert Valle dirigeix perfectament els de Masnou, juntament amb els interiors Jordi Catalàn i Jordi Ramon que controlen la zona. En general, una plantilla curta però en la que tothom aporta.

Una base de jugadors que ja fa temps que juguen junts i això els dóna una gran fluïdesa en el joc. Un joc ràpid i senzill que els fa molt forts, sobretot al seu pavelló on costa molt d’anotar.

La clau del partit, segons Sergi Vives, estarà en evitar que Valle i Gòmez puguin jugar còmodes i en el domini del rebot. Dels seus jugadors en demana intensitat i ritme per a treure una victòria molt valuosa que mantingui la casella de derrotes a 0.

– Sergi Carmona –

Sènior A vs. BBA Castelldefels