Arriba el Torneig Cadet!

És un orgull poder presentar-vos la que serà la 4a edició del Torneig “U16 Sant Pep Badalona International Basketball Tournament”.

Els dies 6, 7 i 8 de Setembre, podrem gaudir d’un torneig únic que pretén involucrar a tota la ciutat. Durant tres dies, els pavellons de Sant Pep i La Plana reuniran als millors equips i jugadors de la categoria.

El Torneig s’ha convertit en un clàssic en l’agenda dels badalonins i badalonines, així com de tots els amants del bàsquet a Catalunya. L’èxit d’edicions anteriors, deixant les graderies sense lloc, ens ha portat a seguir millorant. És per això que aquest any passem dels 6 equips de les anteriors edicions als 12 que tindrà l’actual edició. I, d’altra banda, fem més gran l’esdeveniment utilitzant, també, el Pavelló de La Plana, en un intent d’obrir encara més el torneig a la ciutat.

Un any més us convidem a tots i totes a formar part d’aquest gran esdeveniment que situa a la ciutat en el centre de l’actualitat basquetbolística. Volem compartir, com sempre, amb tots vosaltres, d’aquesta gran experiència.

 

Anirem publicant tota la informació del U16 Sant Pep Badalona aquí, a la secció torneig 2019 i per les xarxes del Club. Segueix-nos a l’Instagram, Twitter i Facebook!! #enjoytheway #U16