El Barça s’endú el triomf contra el CAI (93-58)

El FC Barcelona Lassa va estrenar-se en el Grup A del I Torneig Internacional Cadet amb una sòlida victòria davant el CAI Zaragoza, que va patir la seva inferioritat d’alçada. 

Una cistella als tres segons de partit deixava ben clares les intencions del Barça. Atacs ràpid, tancar el rebot i córrer. Isaac Mayo i Oier Ardanza van ser els més destacats durant els primers minuts, tot i que el joc coral permetia anar sumant als de Marc Calderón. S’acabava el primer quart amb un 26-13 pels blaugrana, molts més actius i efectius en ambdós costats de la pista.

Reaccionava el conjunt aragonès a l’inici del segon quart amb un encertat Javier García des del triple (3 al descans), pero Sergio Quintana i Tom Digbeu mantenien la renda pel Barça, que controlava el rebot (29-16 al descans). El partit, tot i les pèrdues de ambdós equips, tenia ritme anotador. Al descans, 42-30.

No va canviar massa el guió després del pas per vestuaris, amb un Barça molt intens en defensa -tancant molt bé la zona i les línies de passada- i un CAI que va trobar a faltar a Pradilla, el seu millor jugador. Ens anàvem a l’últim quart amb el partit dat i beneït (67-46).

Lluny de reduir la intensitat, el Barça va seguir picant el martell, augmentant una diferència que voltava els 30 (77-48, min 34). Els aragonesos estaven fosos físicament, però no per això baixaven els braços. I fins el final del matx van seguir treballant en defensa, tot i que el peix estava tot venut des de feia estona.