Cadet A i B, líders d’Interterritorial
El Cadet A ha finalitzat la primera fase aconseguint el liderat del seu grup d’Interterritorial. Aquesta primera fase ha servit per assolir els objectius individuals i grupals, de cara a poder encarar la segona fase amb il·lusió, després de no haver pogut assolir la plaça de Preferent a les fases d’agost.

El bon treball setmanal ha fet que s’hagin vist bons partits, acompanyats de bon joc i bons resultats, cosa que ha ajudat a treballar i a progressar al nivell que s’esperava. Tot i una lleugera relaxació a les últimes jornades, els dos darrers partits han servit per retrobar el ritme i la línia a seguir.

El Cadet B, per la seva banda, va sumar diumenge passat una victòria que els ha permès acabar primers de la fase prèvia d’Interterritorial, tot i ser un equip de primer any i competir contra jugadors d’un any més, en molts casos.

Han demostrat ser l’equip més regular de la lliga, encaixant només una derrota a la tercera jornada de competició, a la pista del Boet Mataró A, que ha acabat en segona posició. A partir d’aquella derrota, l’equip va començar a créixer, no ha trobat cap equip que els hagi pogut superar i s’han convertit en la millor defensa del seu grup.

Ara s’obre la segona fase d’aquesta lliga, on els millors equips de cada grup i el millor segon es trobaran en una lligueta on s’enfrontaran tots contra tots.

Cadet A