Carta d’agraïment #TCIsampep
II Torneig Internacional Cadet

Uns dies després de finalitzar el II Torneig Internacional Cadet, no podem fer res més que valorar-lo com un ÈXIT ABSOLUT.

El nivell esportiu ha estat a l’alçada del cartell i ens ha brindat autèntiques exhibicions, fent gaudir a tots els assistents i omplint el pavelló de gom a gom. A nivell humà, ens emportem moltes experiències, complicitat i, per sobre de tot, la satisfacció d’haver forjat noves amistats amb gent amb qui compartim l’amor per aquest esport.

Volem donar les gràcies a tota la gent que va omplir Sant Josep els tres dies que va durar el Torneig. Per venir, per mostrar sempre un comportament exemplar i cívic, i per fer-nos gaudir d’un ambient immillorable.

També és obligat parlar de totes aquelles persones que van estar els tres dies ajudant en el què calgués, passant moltes hores a dins del pavelló i, sovint, fent tasques poc agraïdes. A tots i cadascun de vosaltres, moltíssimes gràcies. Sense vosaltres i la vostra feina desinteressada, el Torneig no hauria estat possible.

No podem oblidar tampoc els nostres patrocinadors. Coalci, Òptica Universitària, Frutaway, Restaurant Toni Tapia, Tower Love, Centre Comercial MontigalàNBN23 i Basketcantera. El seu suport ha estat clau perquè el Torneig hagi estat una realitat i, per això, els ho agraïm i els convidem a participar-hi també l’any vinent.

Desitgem que hagueu disfrutat tant com nosaltres i, com no pot ser d’una altra manera, us convidem a participar a la tercera edició. Serà espectacular… altre cop!

Un… dos… tres… Sam Pep!!!