Comença la Lliga Catalana EBA
Comença la Lliga Catalana EBA

El Sènior A prepara ja el seu debut en competició oficial. Serà dissabte, a partir de les 18:00h, quan l’equip comenci una nova temporada. Partit que servirà als homes de Sergi Vives per consolidar el treball fet durant l’any passat i acabar d’integrar els nous jugadors. Jugadors que ja s’entrenen tots junts, després que divendres arribés l’última incorporació de l’equip, Will Truss. Tot i això, l’equip arriba bé a la cita després de realitzar dobles sessions d’entrenament per tal d’assimilar els nous conceptes i trobar una gran sintonia entre tots.
Davant tindrà el VIVE – EL MASNOU BASQUETBOL, equip experimentat a la categoria EBA, que servirà als parroquials per posar a prova l’equip i veure en quin punt de la pretemporada es troben.
El Masnou és un equip amb molt de talent ofensiu i que centra una gran part del seu joc en el contraatac. Tot i ser un equip molt ben compensat, destaquen tres jugadors per sobre de tots. L’interior Jordi Catalan i els germans Valle, com a exteriors més destacats.
El Sènior arribarà al partit després de guanyar diumenge el C.B. Salt de Lliga EBA per 72-52. I per la seva banda, El Masnou ha disputat dos partits en els que ha tret dues victòries, una en l’amistós contra el C.B. Santa Coloma de Copa Catalunya (49-64), i l’altre corresponent a la primera jornada de la Lliga Catalana d’EBA contra l’UBSA (76-72).

Sènior A vs. C.B. Salt

Sènior A vs. C.B. Salt