Comencem una altra temporada fora de Badalona

Benvolguts/es,

Comencem una nova temporada amb tota la il·lusió i les ganes de fer bàsquet, gaudir i créixer. Lamentablement, però, us hem de comunicar que l’Ajuntament de Badalona no ha complert amb el seu compromís d’oferir-nos espais per a què puguem tornar a jugar i entrenar a la nostra ciutat.

No s’han habilitat carpes, ni s’ha reestructurat l’actual ocupació de pistes municipals per optimitzar-la, ni s’ha redactat un reglament d’usos de les instal·lacions municipals (no hi ha un criteri públic d’assignació d’espais, ni transparència). No tenim ni una hora més del que teníem la temporada passada i tornem a veure’ns obligats a buscar alternatives privades fora de Badalona. A més, la regidora d’esports, Teresa González, ni tan sols respon les nostres peticions de reunió.

Donada aquesta situació, convocarem una Assemblea a mitjans de setembre per tal de decidir si cal engegar mobilitzacions de protesta.

Sembla que calgui recordar que som una entitat esportiva de la ciutat sense ànim de lucre i que tenim els mateixos drets que qualsevol altra a realitzar la nostra activitat a Badalona. Que tenim més de 80 anys d’història i som un dels clubs de formació de bàsquet de referència a Catalunya amb un ampli reconeixement arreu. I que realitzem una activitat d’interès públic. El tracte que rebem per part de l’administració que hauria de vetllar per la nostra supervivència és totalment inacceptable.

Aviat us farem arribar la convocatòria d’Assemblea. Gràcies pel vostre suport!

La Junta Directiva