Comencen les TROBADES de l’Escola de Bàsquet

ESCOLA de BÀSQUET – Comencen les Trobades !

L’Escola de Bàsquet ja porta mesos en funcionament. Amb l’inici del curs escolar, els més petits de la casa inicien la seva particular temporada, amb molta il·lusió i unes ganes enormes de passar-ho bé i aprendre a jugar a bàsquet.

Enguany, el BBB (Badalona Bàsquet Base) i l’FCBQ han arribat a un acord per incloure les Trobades de la Lliga BBB (dels nens/es de 2n de Primària) dins de la lliga Escobol. La resta de categories de l’Escola segueixen disputant les tradicionals Trobades, una vegada al mes, a diferents llocs de Badalona.

L’Escola de Bàsquet està en plena forma i gaudeix d’una salut de ferro. Enguany comptem amb més de 60 nens i nenes, d’edats compreses entre P4 i 2n de Primària, repartits en tres categories en funció de l’edat. Cada dimarts i dijous de 17:30 a 18:30, l’Escola aprèn, gaudeix i conviu amb un denominador comú: el bàsquet.

Si vols venir a jugar amb nosaltres, només has de venir un dia d’entrenament i preguntar per en Ricard. També pots enviar un correu a l’adreça info@cbsantjosep.net , i ens posarem en contacte amb tu el més aviat possible.

T’agrada el bàsquet? Vine a Sant Pep!!!