COMUNICAT JUNTA 24/10

En referència a la informació que ha publicat el diari L’independent, us volem aclarir quina és la situació actual de les instal·lacions del Centre Parroquial Sant Josep de Badalona.

Hem presentat a l’Ajuntament un projecte tècnic per actualitzar les instal·lacions, i l’hem consensuat i perfeccionat amb els tècnics municipals encarregats. Ara estem a l’espera de rebre els seus informes favorables per a començar a executar el projecte d’adequació. Igualment, aquests mesos ja hem avançat diferents actuacions de millora.

El dia 30/09 vam mantenir una reunió amb l’Arquebisbat. En aquesta ens van informar que han presentat una demanda de desnonament, però a la vegada, també ens van dir que ens proposaran signar un contracte de lloguer per formalitzar la nostra relació. A dia d’avui, no hem rebut ni la demanda ni l’oferta.

D’altra banda, el dia 08/10 vam mantenir una reunió amb el sr. Manel Dunjó, responsable del Badalonès. Ens va informar que havien rebut una demanada de desnonament per part de l’Arquebisbat i que havien decidit no fer ús de la nostra pista els dissabtes al matí tal i com feien la temporada passada.

Tan bon punt tinguem més informació, us la farem arribar. Gràcies,

Junta del CB Sant Josep de Badalona
#SantPepNoEsToca