COMUNICAT JUNTA 4/05

Sant Pep engega motors per la temporada 2020-2021!

Com sabeu, la federació ha donat per finalitzada la temporada 2019-2020 en totes les categories. I, d’altra banda, les autoritats han planificat una desescalada on podem descartar tornar a realitzar entrenaments normals abans de l’estiu. Ara toca fer balanç i començar a treballar per tornar la temporada vinent en les millors condicions.

– A nivell institucional, hem salvat una situació crítica amb les instal·lacions, i ara podem estar tranquils. Hem presentat un projecte tècnic que ens permetrà obtenir la llicència d’activitats, i totes les parts, Ajuntament i Arquebisbat, ens han assegurat que el nostre Club continuarà jugant a les nostres instal·lacions. Quan tornem, continuarem treballant per a tancar un acord que plasmi aquesta voluntat.

– A nivell econòmic, hem equilibrat la situació heretada fa dues temporades i afrontem la temporada vinent amb totes les garanties.

– I, a nivell esportiu, tot i la frustrant aturada de l’activitat en el moment culminant de la temporada, hem avançant en la consolidació del nostre model de Club de cantera, on la coordinació de l’equip tècnic i la qualitat de la formació, han fet un salt endavant.

Aviat us farem arribar informació sobre el campus d’estiu que estem preparant, i obrirem les preinscripcions per a la temporada 2020-2021. Encara que les previsions de cara al futur són massa inconcretes com per poder planificar detalladament, des del Club treballarem sota les condicions que ens marquin les autoritats sanitàries, i aprofitarem qualsevol oportunitat per a fer activitat adaptada.

Gràcies per fer gran aquest petit Club, i cuideu-vos molt. 1, 2, 3… Sant Pep!

La Junta Directiva