Convocatòria d’Assemblea General Extraordinària – 18/01/2019

De conformitat amb els articles 7 i 8 dels Estatuts Socials del Club, es convoca una Assemblea General Extraordinària de Socis, que es celebrarà al saló d’actes del Centre Parroquial (1er pis) el 18 de gener de 2019, a les 20.00h. en primera convocatòria i a les 20.30h. en segona convocatòria.

MOTIU DE LA CONVOCATÒRIA:
Després de les primeres setmanes de treball, des de la nova Junta Directiva creiem que és necessari compartir amb els socis la gravetat de la situació que ens hem trobat i les vies de solució que hem engegat per redreçar-la. Creiem necessari aixecar la veu d’alarma, implicar a més persones en la cerca de solucions, i compartir les decisions preses i futures amb l’Assemblea de Socis del Club.

ORDRE DEL DIA:

  1. Presentar als socis les noves incorporacions a la Junta Directiva per a la seva ratificació. Explicar l’organigrama de treball, i el repartiment de tasques i responsabilitats dins la Junta.
  2. Explicar la situació del Club a nivell econòmic, legal i institucional, i les accions que ha engegat la Junta Directiva per redreçar-la en aquestes primeres setmanes de feina. Així mateix, plantejar mesures de xoc per assegurar la viabilitat econòmica de l’entitat.
  3. Explicar la crisi generada amb l’equip Sènior del Club arrel de la destitució del seu entrenador, el rerefons i la feina feta per a reconduir-la.
  4. Definir la línia esportiva i institucional que volem impulsar des de la nova Junta Directiva.
  5. Presentar els Grups de Treball de Socis (GTS), amb el detall de temàtiques a cobrir i la dinàmica de funcionament. I demanar la participació dels assistents per conformar tots els GTS planificats.
  6. Torn obert de paraules.

A l’Assemblea estan convocats tant el socis com tots els treballadors del Club, encara que només els socis tindran dret a vot. Preguem la vostra assistència per tal de comptar amb el màxim de recolzament a les decisions que cal prendre. Moltes gràcies!

La Junta Directiva

 

Format PDF:

Convocatoria_Assemblea_Extraordinària_Gener_19