Convocatòria d’Assemblea General Extraordinària del CB Sant Josep de Badalona

De conformitat amb l’article 7 dels Estatuts Socials del Club, es convoca una Assemblea
General Extraordinària de Socis, que se celebrarà a la seu de l’Orfeó Badaloní (Carrer Enric Borràs, nº 19) el 22 de setembre de 2022, a les 20h. en primera convocatòria i a les 20.30h. en segona convocatòria.

Convoquem aquesta Assemblea Extraordinària perquè l’Ajuntament de Badalona no ha complert amb el seu compromís d’oferir-nos espais perquè puguem tornar a jugar i entrenar a la nostra ciutat.

No han complert amb res del que ens van dir: no s’han habilitat estructures tipus carpes per ampliar el nombre de pistes i la capacitat d’hores d’entrenaments i partits a la ciutat, tampoc s’ha reestructurat l’actual ocupació de pistes municipals per optimitzar-la. Per últim, tampoc s’ha redactat un reglament d’usos de les instal·lacions municipals i això és greu: no hi ha un criteri públic d’assignació d’espais, ni transparència sobre qui els està fent servir.

ORDRE DEL DIA:

1- Sotmetre a votació de les sòcies i socis si engeguem mobilitzacions de protesta per tal d’aconseguir que l’Ajuntament de Badalona compleixi amb el seu compromís.

2- Donat que al novembre finalitza el mandat de l’actual Junta directiva, comunicar que a l’octubre es convocaran eleccions al Club i explicar el calendari i procediment.

3- Precs i preguntes.

A l’Assemblea estan convocats tots els socis i sòcies del Club que tindran dret de paraula i vot. Donades les circumstàncies, us demanem una gran assistència i participació en l’Assemblea. Moltes gràcies!

La Junta Directiva

 

Convocatoria_Assemblea_Extraordinària_22-09-2022