#CopaCat-#TerceraCat Jornada 1

Resum Jornada 

Coalci-C.B.Sant Josep 68-57 Sol Gironès Bisbal Bàsquet

Debut a la Copa Catalunya dels nois d’en Carlos Espona que començaven el partit ansiosos i poc ordenats en atac cosa que donava els primers avantatges als visitants (10-16 minut 5). Els petits detalls en defensa deixaven el 16-21 al final del primer quart. L’encert des de 6,75 en l’inici de quart tornava a posar l’empat al marcador i a partir d’aqui intercanvi de cops sense que cap equip aconseguís imposar el seu ritme. Tot i la millora defensiva del segon quart el marcador al descans era de 32-37.

Amb el pas pels vestuaris eren els parroquials els que imposaven el seu ritme i un parcial de 12-2 els posava per davant al marcador amb una gran defensa, corregint errors de la primera part, 52-50 amb un quart per davant. Un altre cop l’encert des de 6,75 els feia marxar al marcador mentre que els de la Bisbal es saturaven amb la defensa badalonina, 62-50 minut 34. Els visitants plantejaven alternatives defensives per intentar igualar el partit però el bon saber fer local, en atac i en defensa, amb només 7 punts en aquest quart, evitava la remuntada visitant i la victòria es quedava a Badalona.

Anotadors: Aguado (9), Costa (4), Curto (6), Díaz (2), Catalan (3), Serra (10), Noguera (6), Cuadrado (13), Rodriguez (2), Arqués (4), López (9)

Coalci-C.B.Sant Josep 58-44 C.B.Ipsi B-TAD

Primer partit a Tercera Catalana del sènior femení que començava amb intercanvi de bàsquet entre tots dos equips. L’encert des de 6,25 donava els primers avantatges a les locals que acabaven el primer quart per davant al marcador, 17-15. La precipitació comportava errors tant en atac com en defensa. Les visitants castigaven des del tir lliure (6/8) mentre que les locals no trobaven situacions clares en atac i s’arribava al descans amb el 28-27 al marcador.

El pas pels vestidors servia a les parroquials per revolucionar el partit i amb un parcial de 12-2 obtenien una màxima diferència abans d’arribar al final del quart. La bona defensa groc i lila, deixant les barcelonines amb només 7 punts, els hi posava el partit molt de cara amb un quart per jugar, 42-34. El domini local seguia present i s’arribava als 14 punts de diferència amb un Ipsi sense idees en atac i descontrolat en defensa. A partir d’aquí, intercanvi de cistelles entre tots dos equips i s’arribava al final amb el 58-44.

Anotadores: Ruiz (0), Casado (7), Masià (15), Blanch (4), Ayuso (7), Aza (5), Sagués (16), Bagués (2), Carbonell (0), Altemir (-), Rius (2).

 

-Sergi Carmona-