CRÒNICA – C.B. Can Parellada vs. Sènior Femení
C.B. Can Parellada 54 – 48 Sènior Femení

El sènior femení no va poder guanyar a la difícil pista del Can Parellada. Tot i el gran treball intens i seriós de les noies d’en Gerard Castro els petits detalls van decantar el partit.

El primer quart començava amb un intercanvi de punts entre tots dos equips. Eren les de Badalona, però, les que agafaven els primers avantatges amb un parcial de 0-6. Reacció local, que tornava el parcial i amb un 8-0 tancava el primer període amb 14-10 al marcador. El segon quart seguia com acabava el primer. La igualtat entre tots dos equips es veia reflectida al marcador i els intents d’escapada local tenien resposta en les groc i liles que, tot i no tenir un gran encert, es mantenien al partit. Un triple de les de Terrassa als instants finals deixava el 30-23 al final de la primera part.

Amb la represa, les parroquials sortien més intenses i podent anotar amb facilitat i apropar-se al marcador. Tot i aquest bon inici, l’encert baixava en els minuts posteriors i seria el que marcaria un quart amb poca anotació (7-9). S’arribava a l’últim quart amb tot per decidir 37-32. L’encert seguia sense aparèixer i tots dos equips tardaven dos minuts en anotar els primers punts del quart. A partir d’aquí, intercanvi de punts entre tots dos equips fins que un parcial d’11-2 per les locals trencava el partit. Les badalonines seguien intentant-ho i s’apropaven a cinc punts i amb possessió quedant 40 segons. El baix encert de tir lliure (8/20) acabava deixant la victòria a Terrassa.

Anotadores: Ruiz (3), Casado (0), Morales (11), Blanch (0), Ayuso (3), Aza (12), Cuenda (0), Sagues (5), Fernández (0), Carbonell (2), Ruilopez (-), Fiorenti (10)

Crònica: Sergi Carmona