CRÒNICA – C.B. IPSI A vs. Sènior Femení
C.B. IPSI A 63 – 38 Sènior Femení

Les noies de Gerard Castro no van poder sumar al camp del líder. Davant tenien un equip molt superior com així han demostrat durant la lliga. 

El primer quart començava amb una molt bona defensa de les parroquials que aconseguien deixar en tan sols 8 punts un dels millors equips ofensius del grup. La manca d’encert, però, evitava que aquesta bona defensa es reflectís en el marcador i s’arribava al final del primer quart amb empat al marcador, 8-8. El segon quart seguia igual que acabava el primer i les defenses s’imposaven als atacs. En atac, la bona circulació de pilota i el control de rebot mantenia les visitants amb opcions. Als últims tres minuts del quart, però, un parcial de 14-0 obria una escletxa al marcador fruit del gran encert exterior de les locals, 31-16 a la mitja part.

Amb el pas pels vestuaris el parcial seguiria augmentant. El poc encert en atac i la pèrdua del rebot feia que el desavantatge seguis augmentant cada cop més i no era fins que quedaven només dos minuts per acabar el quart que s’anotaven els primers punts. El domini interior i del rebot barceloní feia molt de mal a les de Badalona i s’arribava a l’últim quart amb el partit trencat, 47-20. En l’últim quart tornàvem a veure la defensa vista a l’inici del partit i amb una bona circulació de pilota que permetia competir el quart i que acabaria amb victòria parroquial i deixava el marcador amb el 63-38 final.

L’entrenador Gerard Castro trobava massa excessiva la diferència final i es mostrava satisfet amb els 27 minuts bons realitzats però destacava que els 13 restants havien estat massa fluixos.

Anotadores: Ruiz (0), Casado (2), Morales (12), Blanch (4), Ayuso (0), Aza (8), Cuenda (-), Sagués (7), Fernandez (2), Carbonell (1), Ruilopez (-), Fiorenti (2).

Crònica: Sergi Carmona