CRÒNICA – Círcol Catòlic A vs. Sènior Femení
Círcol Catòlic 63 – 29 Sènior Femení

El sènior femení no va poder superar el Círcol Catòlic, en el derbi badaloní de la jornada a segona catalana.

Inici de partit marcat pel desencert local que permetia a les groc-i-liles començar dominant. El poc encert en els tirs de camp, però, es contrarestava amb els bons percentatges des del tir lliure i s’acabava el primer quart amb el 18-10 al marcador. Al segon quart la dinàmica era la mateixa per a tots dos equips. Bona sortida visitant que els permetia apropar-se una mica al marcador. La gran quantitat de pilotes perdudes de les visitants, però,  donava molts més tirs a les de la Plana que, tot i no tenir gaire encert, feien créixer l’avantatge a la mitja part amb un parcial de 9-0 que deixava el marcador amb el 31-17.

Al descans la consigna va ser clara: augmentar intensitat i concentració en defensa. Bona sortida de les parroquials que aconseguien rebaixar el ritme ofensiu de les locals però que no tenien la recompensa en atac. El baix percentatge, 0 punts als últims 4 minuts, i les pilotes perdudes evitaven qualsevol intent de remuntada i deixaven el resultat en 39-23, amb un quart per disputar-se. A l’últim i definitiu quart, desaparició de les visitants que veien com l’encert local les castigava moltíssim davant la poca productivitat visitant. La distància cada cop aniria augmentant més fins a arribar al resultat final de 63-29.

Anotadores: Ruiz (2), Casado (0), Morales (16), Blanch (1), Ayuso (0), Aza (4), Cuenda (0), Sagues (4), Fernandez (0), Carbonell (2), Ruilopez (-), Fiorenti (0).

Crònica: Sergi Carmona