Crònica EBA: Arenys Bàsquet – Sènior Masculí

El sènior masculí no va poder sumar la segona victòria consecutiva. L’encert de l’Arenys a la segona part va condemnar les opcions de victòria badalonines. 

El partit començava amb tots dos equips molt freds. El baix percentatge deixava un primer quart poc vistós amb accions aïllades de tots dos equips que deixaven els de Badalona per davant, 12-13. Al segon quart la dinàmica era la mateixa. Les defenses s’imposaven als atacs i cap dels dos aconseguia marxar al marcador. Eren els locals, però, els que abans de la mitja part tiraven d’experiència per a obrir una petita escletxa. El domini a la pintura de Turnquest feia mal als parroquials que arribaven a la mitja part cinc punts per sota, 31-26.

Amb la represa, el partit seguia força igualat i cap dels dos equips aconseguia trobar el ritme de partit desitjat. Tot i això, eren els locals els que manaven al marcador. Els punts de Grau i Aritz eren massa per un Sant Pep on només trobaven resposta en Serra i Gonzalez. L’intercanvi de cistelles entre tots dos equips deixava el -10 al marcador amb l’últim quart encara per disputar, 51-41. A l’últim quart, l’Arenys volia evitar sorpreses i sortia amb més intensitat, sobretot defensiva, que els permetia anul·lar l’atac parroquial. La falta de forces groc i liles en defensa permetia tirs més lliurats als locals que anotaven quatre triples de forma quasi consecutiva i trencaven el partit. Tot i l’intent de reduir el desavantatge aconseguit fins el final, les opcions parroquials s’havien esvaït, per acabar amb el 80-55 final.

Anotadors: Curto (3), Costa (3), Catalan (4), Serra (10), Garaizabal (5), Sanchez (5), Gonzales (13), Clapés (4), Lorente (0), Goodman (6), Turcotte (2)