CRÒNICA EBA – BBA Castelldefels vs. Sènior Masculí
BBA Castelldefels 77 – 61 Sènior Masculí

El sènior no va poder sumar una nova victòria davant un rival directe com el Castelldefels. La dificultat per anotar i la veterania dels locals van decantar el partit en favor dels del Baix Llobregat.

Sortida freda dels groc-i-liles que veien com, ja des de l’inici, els locals sortien a per totes amb un gran encert i molta concentració en defensa. A partir de la defensa eren capaços de córrer i agafar els primers avantatges, superiors als deu punts. 18-8 al final del període. El final del primer quart ja mostrava un canvi de dinàmica en els visitants. L’inici del segon no seria una excepció i a base d’una bona defensa aconseguien trobar situacions còmodes en atac que els permetien apretar el partit. L’encert i la intensitat de Goodman permetien als de Badalona ajustar el partit i arribar a la mitja part només tres punts per sota, 32-29. 

En la segona part, moment perillós pels nois d’en Lluís Pintor que, coneixedors dels mals inicis de tercer quart que havien tingut, sortien concentrats i frenant l’atac local i deixant el partit igualat. Els punts d’Andreu Sesé i Cristian Oliva feien mal als parroquials que només trobaven els punts de Goodman i Luis Enrique com a armes ofensives. S’arribava al  final del tercer quart amb els de Badalona 6 punts per sota, 51-45. En l’últim i definitiu quart, la veterania dels locals s’imposava i a poc a poc anaven fent crèixer l’avantatge fins a arribar a distàncies superiors als deu punts. La manca d’encert badalonina i el saber fer en moments claus del Castelldefels sentenciaven un partit que acabava amb el resultat de 77-61.

L’entrenador Lluís Pintor destacava les 22 pilotes perdudes com i el mal inici de partit com a elements claus per haver tingut més opcions.

Cal destacar també el debut d’un altre júnior del club. A Gerard Comas, Raúl Tomàs, Alex Aguado i Pol Barbecho s’afegia Marc Ricou que disputava els seus primers a lliga EBA.

Anotadors: Ricou (0), Costa (0), Catalan (0), Garaizabal (5), González (15), Clapés (10), Lorente (4), Goodman (25), Turcotte (2).

Crònica: Sergi Carmona