CRÒNICA EBA: Debut i victòria a L’Hospitalet
CRÒNICA EBA: Debut i victòria a L’Hospitalet

El COALCI C.B. Sant Josep – Badalona s’estrena a la Lliga EBA amb una victòria per 81-85 contra el Collblanc.

Partit igualat de l’inici fins al final on l’encert des de 6,75 ha estat clau per a endur-se el partit. Un partit, que començava amb el Collblanc més encertat però que no els servia per a agafar grans distàncies. Briand Holland mantenia als parroquials en el partit i s’arribava al final del primer quart amb un triple de Meruelo que posava el 22 a 22.

Una gran defensa parroquial evitava situacions fàcils dels locals que no sabien com parar l’encert de Meruelo, 4 de 5 en triples. El plantejament defensiu era l’adequat i els homes de Sergi Vives aconseguien obrir una petita escletxa just quan s’arribava al descans, 39-45.

Amb la represa, el Collblanc prenia la iniciativa i retallava les distàncies però no aconseguia superar als groc i liles. L’encert exterior de Jacas i Figuerola se suplia amb l’anotació de Cuesta. Els visitants tenien de nou el control del partit però no podien reflectir el joc al marcador i s’arribava al final del tercer quart amb el resultat de 64-63.

A l’últim i definitiu quart, dos triples locals els posaven 8 punts a dalt i dominaven el partit. No es rendirien, però, els parroquials i de la mà de Cuesta i Holland recuperaven el control del partit. Molt ben dirigits per Gerard Blat, els de Badalona sentenciaven el partit amb dos triples i s’enduien la primera victòria de la temporada.

Al final del partit, Sergi Vives es mostrava molt content amb l’equip per tot el treball fet per a aconseguir aquesta victòria. Destacava la importància de començar amb una victòria però reconeix errors que es milloraran amb més treball.

– Sergi Carmona –

A.E.C. Collblanc vs. COALCI - C.B. Sant Josep