Crònica EBA: Derrota contra un Masnou més experimentat
Derrota contra un Masnou més experimentat (66-83)

El Sènior A ha perdut en el seu partit corresponent a la Lliga Catalana EBA contra El Masnou, en un partit trencat al segon quart i on els parroquials no van saber trobar solucions per tornar a ficar-se al partit.

El partit va començar amb un intercanvi de bàsquets entre tots dos equips. L’elevat encert des de la línia de 6,75 va provocar que els visitants agafessin una petita renda de 6-8 punts. Les pèrdues de pilota, feien impossible retallar la petita avantatge agafada pels del Masnou, i el domini en el rebot els donava punts fàcils. S’arribava al final de primer quart amb el resultat de 15-22.

Al segon quart es trencaria al partit gràcies sobretot a l’efectivitat en el triple. Antonio Ruiz i Gerard Blat mantenien els parroquials al partit, però un Masnou més experimentat aconseguia arribar al descans amb un 34-48 al marcador.

A la represa, els de Sergi Vives sortien amb un objectiu clar: canviar el ritme del partit per retallar els punts aconseguits a la primera part. Això no seria possible i un Masnou més experimentat aconseguiria portar el seu ritme, evitant així qualsevol intent de remuntada arribant a tenir diferències de fins a 20 punts. L’encert en el tir tampoc ajudaria, i és que els locals només anotarien 9 punts en aquest període, arribant a l’últim i definitiu quart amb un 42-65.

Seria en aquest quart quan l’encert groc i lila apareixeria i quan aconseguirien portar el ritme del partit. Tot i això, les diferències eren ja massa grans i, tot i posar-se només 12 punts per sota, no seria suficient per a optar a la victòria, acabant amb el 66-83 final.

Al final del partit, en Sergi Vives, però, acabaria content amb el seu equip per la feina feta durant la setmana i convençut de què amb el temps les coses canviaran i l’equip es coneixerà més i jugarà millor.

El pròxim partit, dissabte dia 16 a les 18:00 al camp de l’U.B.S.A.

Destacats: Antonio Ruiz (16) i Gerard Blat (14) per part del Sènior i Ferran Valle (21) i Albert Valle (16) per part visitant.

Sênior A vs. El Masnou