CRÒNICA EBA: El joc parroquial anul·la el Tortosa(102-76)
CRÒNICA EBA: El joc parroquial anul·la el Tortosa (102-76)

El sènior va passar per sobre d’un Tortosa que no va poder fer res per a aturar el bon joc local, liderats per un Will Truss imparable.

Els parroquials van sortir a deixar clares les seves intencions i ja des de l’inici van agafar els primers avantatges. El domini de la zona de Will Truss, juntament amb el bon moment de Pedro Cuesta els feia arribar al final del primer quart amb 15 punts d’avantatge, 29-14. Al segon quart, el domini seguia sent groc i lila. La lesió de Gerard Blat no va impedir als de Sergi Vives seguir prement l’accelerador. La bona sintonia entre el joc interior i exterior els feia arribar a la mitja part amb una gran diferència, 53-33.

Amb la represa i havia la possibilitat de relaxació però aquesta no va aparèixer. El Tortosa, de la mà de William McDonnel intentava apropar-se al marcador però els de Badalona ho evitaven. El seu bon moment de joc i el domini en la pintura els feia imparables i arribaven al final del tercer quart amb el resultat de 76-55. I a l’últim i definitiu quart les coses seguien igual. Sant Pep dominava a plaer i els punts arribaven de tot arreu, tots els jugadors van anotar i sis van passar dels 10 punts, fins a arribar a la màxima avantatge de 32 punts. El partit estava sentenciat i acabaria amb el resultat de 102-76.

L’entrenador Sergi Vives estava molt content pel gran partit realitzat, fruit d’una bona setmana d’entrenaments però lamentava la lesió de Gerard Blat que es perdrà el partit de la setmana que ve a Girona.

Ara mateix l’equip es troba sisè, amb cinc victòries i dues derrotes, i la setmana que ve visitarà la pista del Girona, actualment tercer amb un balanç de 5-3.

– Sergi Carmona –