CRÒNICA EBA: Els minuts finals decanten el partit (76-86)
CRÒNICA EBA: Els minuts finals decanten el partit (76-86)

Derrota del sènior contra el Collblanc en un partit que es va decantar als instants finals. El bon joc parroquial durant els primers 35 minuts de partit no es va veure recompensat després d’un últim esforç visitant per endur-se el partit.

El partit començava amb males notícies pels interessos locals. A les baixes de Meruelo i Cuesta se’ls sumava la d’Antonio Ruiz que no es recuperava d’un esquinç que va patir divendres. Un primer quart amb molts nervis provocava errors a tots dos costats. Les defenses s’imposaven als atacs i això reflectia un marcador amb pocs punts. Els punts arribaven amb comptagotes i s’arribava al final del primer quart amb el 10-8 al marcador. El segon quart seria totalment diferent i, aquest cop sí, els atacs de tots dos equips donaven la seva recompensa. Albert Prior, que s’havia de multiplicar per les baixes de l’equip, feia mal a la pintura visitant i Will Truss controlava el rebot parroquial. Els d’Hospitalet no es rendien ni molt menys i Bernat Alvarez i Roger Juan percudien el cèrcol groc i lila. S’arribava doncs al descans amb el resultat de 31-31.

Amb la represa, el partit seguia amb el seu ritme trepidant i d’això se n’aprofitaven els de Sergi Vives, els punts de Gerard Blat i Albert Prior obrien una petita escletxa. L’alta intensitat defensiva i el domini en el joc feien possible pensar en una victòria però la reacció visitant va arribar i la igualtat seguia en el marcador en arribar al final del tercer quart 54-54. S’arribava doncs a l’últim i definitiu quart amb tot per decidir i aquí apareixia l’experiència dels visitants. L’elevat encert els permetia agafar una petit avantatge. Bernat Alvarez seguia fent mal i el cansament apareixia en una minvada plantilla badalonina. Tot i això, els badalonins no es rendien però res podrien fer per endur-se la victòria. L’encert visitant deixava el marcador amb el resultat final de 76-86.

Al final del partit, l’entrenador parroquial Sergi Vives afirmava que el partit se’ls havia fet llarg degut a les baixes i el càstig de faltes patit durant el partit. Destacava també els errors comesos pel seu equip i que van ser durament castigats pel rival. A més a més, afegia que el resultat havia estat massa dur pel que va ser el partit.

Amb aquesta derrota, el sènior se situa en 4a posició amb 8 victòries i 6 derrotes. Per la seva banda, el Collblanc es troba justament darrere dels parroquials amb 8 victòries i 5 derrotes, amb un partit menys. La setmana que ve, una altra final, aquest cop a Tarragona, diumenge a les 19:00.

– Sergi Carmona –

COALCI - C.B. Sant Josep vs. AEC Collblanc