CRÒNICA EBA: Els triples condemnen el sènior (82-66)
CRÒNICA EBA: Els triples condemnen el sènior (82-66)

El sènior va perdre en la seva visita a Fontajau. El partit va estar marcat pel gran encert exterior local (15/29) que va trencar un partit força igualat fins a la mitja part.

Els de Sergi Vives arribaven a Girona conscients del repte que tenien davant i amb la baixa de Gerard Blat, lesionat la setmana passada. El partit començava amb un Sant Pep dominador. Miki Fons dirigia bé a l’equip i Will Truss dominava a la zona i obria la primera escletxa en el marcador. Els punts de Xavi Costa deixaven el marcador en 19-24. El segon quart va estar marcat pel poc encert visitant i per l’encert local. A base de triples els gironins recuperaven el domini en el marcador i era Guillem Pascua qui tornava boja la defensa parroquial. Tot i això, Miki Fons seguia en un gran moment de forma i s’arribava al descans amb el resultat de 39-34.

I amb la represa començava el calvari groc i lila. L’encert exterior no apareixia (1/17 en T3) i la bona defensa mostrada fins llavors es desfeia amb l’alt percentatge de tirs dels locals. Això suposava dominar també en el joc interior i els badalonins veien com els locals agafaven un gran avantatge. Xavi Costa amb 13 punts en el quart era el malson parroquial. S’arribava a l’últim quart amb el resultat de 65-42. A l’últim quart, el partit ja estava pràcticament sentenciat però Sant Pep volia marxar de terres gironines lluitant. Ara sí, l’encert apareixia i els punts d’Antonio Ruiz i Will Truss reduïen la diferència. Per part gironina, Pau Juscafresa i els triples de Guillem Pascua (6/11) seguien anotant per acabar el partit amb el resultat de 82-66.

L’entrenador del sènior, Sergi Vives, comentava al final del partit que això els havia de servir per aprendre i ser millors en un futur immediat. També es mostrava confiat en el seu equip ja que el treball està sent bo.

Ara mateix l’equip es troba en 8ena posició amb 5 victòries i 3 derrotes. La setmana que ve rebran a l’Arenys Bàsquet, 4t actualment amb 5 victòries i 4 derrotes.

– Sergi Carmona –