CRÒNICA EBA: Estrena de luxe a Sant Josep (79-72)
CRÒNICA EBA: Estrena de luxe a Sant Josep (79-72)

Victòria del sènior en la seva estrena a Sant Josep. Una gran segona part  i un enorme Gerard Blat (23) permet als de Sergi Vives seguir invictes.

El partit començava amb un intercanvi de bàsquets entre tots dos equips però eren els de Badalona els que agafaven els primers avantatges (16-10). Ràpida reacció, però, dels de Castelldefels que treien dues faltes amb bàsquet inclòs. S’arribava al final del primer quart amb el resultat de 18-17. El ritme passava a ser visitant però això no es reflectia en el marcador. Un parcial dels de la costa del Garraf era contestat amb un triple de Bagués que acostava els groc i liles al marcador. A base de constància i esforç, els locals aconseguien retallar l’avantatge aconseguir a l’inici del segon quart i s’arribava al descans amb el resultat de 35-39.

Amb el pas pels vestidors, Sant Pep feia seu el ritme del partit i aconseguia dominar clarament. Tot i no aconseguir grans rendes, el Castelldefels volia retrobar-se amb el joc fet durant la primera part però un imperial Gerard Blat ho evitava. El joc passava per les seves mans i tant anotava com assistia a un company per anotar. Al final del tercer quart  s’arribava amb el resultat de 60-52. L’inici de l’últim quart marcava la línia que s’havia de seguir per a mantenir el resultat. La força interior de Will Truss i Antonio Ruiz permetia als parroquials dominar la zona. De res servia als visitants els punts de Jaume Zanca i es veien penalitzats pel gran nombre de pilotes perdudes. Els domini del tempo del partit permetia als de Sergi Vives mantenir la distància aconseguida i s’arribava al final del partit amb el resultat de 79-72.

Al final del partit, l’entrenador parroquial Sergi Vives es mostrava satisfet i destacava que el 3-0 és una bonica anècdota però que reflecteix una dura pretemporada a base de treball i treball.

– Sergi Carmona –

Sènior A vs. BBA Castelldefels