CRÒNICA EBA – JAC Sants vs. Sènior Masculí
JAC Sants 84 – 64 Sènior Masculí

Derrota dels de Lluís Pintor en l’estrena com a entrenador del Sènior de Sant Josep.

Els parroquials arribaven a Sants marcats per les circumstàncies, però amb l’objectiu de competir el màxim possible. I així va ser durant pràcticament 30 minuts.

Bons primers minuts on el domini de Luis Enrique González a la zona feia que els parroquials dominessin al marcador. Un bon ritme de partit i el baix encert dels locals, en aquell moment, feia que s’acabés el primer quart per davant 17-24. Al segon quart es canviaven els papers i els de Sants tiraven d’experiència i ritme per a capgirar el resultat. Luis E. González seguia fent mal però els punts de Renau i Gimeno deixaven el resultat 39-32 al descans.

Un bon inici de tercer quart dels groc i lila els feia seguir a dins del partit. El domini interior visitant era clar però l’encert exterior dels locals apareixia i les coses es posaven molt difícils. Els triples de Costa i els punts de Goodman no eren suficient i el resultat al final del tercer quart era de 61-48. A l’últim i definitiu quart el partit es trencava. Els triples de Marc Ruf, juntament amb el cansament, degut als pocs efectius, feia que el resultat s’ampliés i s’arribés als 20 punts de diferència finals, 84-64.