CRÒNICA EBA: L’últim quart condemna el sènior (87-62)
CRÒNICA EBA: L’últim quart condemna el sènior (87-62)

El sènior va perdre en la seva visita a Barberà en un partit que estava força igualat però que un dolent últim quart (32-15) decanta el partit a favor dels locals.

El partit començava amb un Barberà més endollat que ràpidament agafava els primers avantatges Els punts d’Hernan castigaven als groc i liles que veien com, a més, Antonio Ruiz feia dues faltes ràpides que l’enviaven a la banqueta. Els poc encert castigava també el sènior que acabava el primer quart 7 punts per darrere, 19-12. El segon quart començaria igual que el primer i les diferències eren cada cop més àmplies. Tot i això, els homes de Sergi Vives no es rendien i aconseguien retallar distàncies. Els punts de Miki Fons i Will Truss aconseguien deixar el -8 un cop acabada la primera part, 42-34.

Amb la represa, sortida molt més intensa dels parroquials que aconsegueixen retallar l’avantatge aconseguit. L’alt ritme imposat pels de Badalona els portava a capgirar el marcador. Quan tot semblava de cara, però, els errors no forçats feien que el Barberà tornés a dominar fent així més difícil la remuntada, que es complicaria més amb l’expulsió d’Antonio Ruiz.  55-47 al final del tercer quart. I a l’últim quart el Barberà veia la cistella molt gran i els punts de Luis Soumah, Hernan Olaguibe i Marc Sobrepera feien créixer la distància. Els de Badalona no trobaven solucions i només els punts de Bagués i Truss els donava solucions. Aquestes, però, no serien suficient contra un Barberà que desplegava el seu millor joc per deixar el 87-62 final.

Al final del partit, Sergi Vives lamentava la derrota i el fet que l’equip no hagi competit els 40 minuts

Amb aquesta derrota el sènior es col·loca en vuitena posició amb sis victòries i quatre derrotes mentre que el Barberà suma la seva tercera victòria en deu partits.

El següent partit serà en dues setmanes contra l’UBSA, el dissabte 16 de desembre a les 18:00 a Sant Adrià.

– Sergi Carmona –

El Masnou vs. Sènior A

El Sènior A durant la seva visita a Masnou. ( Foto: @masbol1935 )