CRÒNICA EBA: Naufragi a Menorca (86-74)
CRÒNICA EBA: Naufragi a Menorca (86-74)

Els homes de Sergi Vives no van poder sumar una nova victòria després d’una gran primera part a l’imponent camp menorquí. A la segona part, la presència interior local va acabar decantant la balança en favor dels balears.

El partit començava molt bé per als interessos badalonins. L’equip rutllava i els punts de Gerard Blat i Miki Fons obrien ja en el primer quart una bona diferència, 13-26. Al segons quart, el ritme seguia sent groc i lila però els locals no volien perdre la cara al partit. De la mà de Dani Garcia, els balears aconseguien apropar-se en el marcador però les bones defenses i el domini de rebot, limitant així segones opcions, permetia els badalonins arribar al descans 10 punts per davant, 39-49.

A la segona part, els locals van apostar per posar més quilos i centímetres a pista i va ser des d’aquí d’on el partit va canviar. La potència interior castigava a un Sant Pep que no trobava un gran encert en el tir(34%). Al baix encert se li sumava la duresa aplicada pels blaus, 64-62 al final del tercer quart. A l’últim i definitiu quart, l’encert seguia sense aparèixer i els locals seguien sumant. L’encert des de 6.75 apareixia i, a més a més, la gran diferència en faltes(21-35) els feia sumar també des del tir lliure. Fins a 44 en van llançar, anotant-ne 32. La diferència era ja superior als 6 punts i els de Sergi Vives no trobaven com remuntar el partit i s’arribaria al final del mateix amb el resultat de 86-74.

Al final del partit, l’entrenador Sergi Vives estava trist per la derrota però destacava que ara toca seguir creixent i aprendre dels errors per no repetir-los en un futur.

La setmana que ve, nou repte. Aquest cop contra el Cantaires de Tortosa.

– Sergi Carmona –

Sènior EBA a Menorca