Crònica EBA: Sènior Masculí – UE Barberà

El sènior masculí va perdre davant el Barberà, un rival directe de cara a evitar les fases per la permanència a Lliga EBA.

A diferència d’altres partits, mal inici dels nois d’en Lluís Pintor que sortien amb dubtes i sense tenir les coses del tot clares. Davant hi havia un Barberà, en molt bona dinàmica els últims partits, que tenies els objectius clars i això fa que agafin petites distàncies a l’inici. Tot i això, l’encert en moments puntuals deixa el marcador en empat al final del primer quart, 17-17. Al segon quart la dificultat per atacar la defensa zonal dels visitants posaria problemes al sènior. Això ho aprofitava bé el rival per a tornar a agafar avantatges no gaire grans. L’encert als minuts finals dels parroquials deixava obert el partit i posava el 30-37 a la mitja part.

La sortida de tercer quart seria totalment diferent a la de l’inici de partit. Els parroquials, molt més actius en defensa i amb les idees més clares en atac, aconseguien fer mal als visitants que veient com l’avantatge aconseguit es retallava. La bona defensa permetia córrer els de Badalona i anotar amb facilitat per deixar el 49-53 amb l’últim quart per jugar. A l’últim quart, però, tot i les bones sensacions dels parroquials, l’encert dels visitants augmentaria i això, sumat al cansament local faria que la distància augmentes progressivament. El treball i la bona actitud faria que la distància no augmentés més i deixava el 64-85 final.

L’entrenador Lluís Pintor es mostrava satisfet per l’actitud mostrada pels seus jugadors durant tot el partit tot i no haver pogut aconseguir la victòria. 

El partit també ens deixava la mala notícia de la lesió d’en Joan Clapés, que al segon quart es lesionava de gravetat i encara es desconeix l’abast de la lesió. Ànims Joan.

Anotadors: Curto (0), Costa (5), Catalan (4), Serra (9), Garaizabal (9), Gonzalez (15), Clapés (2), Lorente (2), Goodman (16), Turcotte (2)

Crònica a càrrec de Sergi Carmona