CRÒNICA EBA – Sènior Masculí vs. Alfindén C.B.
Sènior Masculí 76 – 75 Alfindén C.B.

Primera victòria del sènior masculí en la nova etapa començada amb Lluís Pintor al capdavant. L’Alfindén visitava el centre parroquial després de dues derrotes consecutives i amb l’objectiu de sobrepassar als de Badalona.

El partit començava amb un intercanvi de cistelles entre tots dos equips. Els atacs s’imposaven a les defenses i eren els parroquials els que agafaven els primers avantatges però ràpidament eren contestats pels visitants, 18-17 al final del primer quart. L’alt percentatge era la dinàmica del partit i eren els groc i liles els que se n’aprofitaven d’això. Fins a 27 punts anotarien els locals en aquest període. L’alt encert des de 6,75 feia que els parroquials agafessin rendes superiors als deu punts. Els triples de Costa, Luis Enrique i dels debutants Serra i Lorente donaven aire als locals però era la gran defensa als últims cinc minuts del període el que seria clau. L’alta activitat defensiva deixava sense idees els de Saragossa que no trobaven formes d’anotar i veien com la renda cada cop era més elevada. S’arribava al descans amb el 45-31 al marcador. 

Amb la represa, bona sortida local que es posava 17 punts per davant. A partir d’aquí, l’encert visitant pujava i els punts de José Antonio Malo i Peraza castigaven als groc i liles que veien com l’avantatge aconseguit fins aleshores s’esfumava ràpidament. La forta defensa i la manca de control parroquial, degut a la inexperiència a la categoria, feien que el partit s’ajustés i s’arribava al final del tercer quart amb el 62-56 al marcador. A l’últim i definitiu quart, intercanvi de cistelles entre tots dos equips que aprofitava millor l’Alfindén per posar-se per davant quan faltaven cinc minuts. Els locals, però, tiraven d’orgull i d’encert i els triples anotats als  moments claus els permetien seguir per davant. Luis Enrique seguia fent mal a la pintura i una cistella de Joan Clapés posava per davant als de Badalona. L’últim tir visitant no entrava així com el posterior rebot i la victòria es quedava a Badalona.

Anotadors: Curto (2), Costa (6), Fons (7), Catalan (4), Serra (11), Garaizabal (4), González (21), Clapés (7), Lorente (8), Goodman (6), Turcotte (0).

Crònica: Sergi Carmona