CRÒNICA EBA – Sènior Masculí vs. C.B. Mollet
Sènior Masculí 64 – 86 C.B. Mollet

El sènior masculí no va poder sumar una nova victòria al centre parroquial en caure per 64-86 davant el Mollet. L’alt encert des del triple dels vallesans va ser massa càstig pels homes de Lluís Pintor.

La primera part començava amb els groc i liles molt intensos. La gran defensa els permetia córrer i estar ficats al partit tot i els intents d’escapada dels visitants. L’intercanvi de cistelles era la tònica de la primera part on debutaven les noves incorporacions a l’equip, Enric Curto i Joan Clapés, i el júnior Hèctor Rebellón. Els punts de Costa i Luis Enrique González mantenien als locals amb opcions al partit. 

Amb la represa, els parroquials sortien freds al partit i acusaven l’alt encert  visitant des de 6,75 amb un encertat Marc Pagés i Lluis Jacas. Tot i això, el domini de González, MVP de la jornada del grup, mantenia a prop als de Badalona que veien com un triple a l’últim segon del quart els deixava a deu punts. A l’últim quart la manca d’idees i recursos, feia que l’avantatge anés creixent cada cop més fins a arribar als 20 punts finals, 64-86.

Tot i la derrota, l’entrenador parroquial Lluís Pintor no es mostrava preocupat amb el tram final del partit conscient que la falta de conjunció amb els nous fitxatges era el que havia desencadenat aquest final.

Crònica: Sergi Carmona