CRÒNICA EBA – Sènior Masculí vs. El Masnou Basquetbol
Sènior Masculí 68 – 71 El Masnou Basquetbol

Derrota ajustada del sènior masculí en un partit dominat durant gairebé els 40 minuts que s’escapa en un final ajustat.

El sènior rebia a Sant Pep a un rival directe per la permanència com és el Masnou, actualment últim classificat, i conscients de la importància del partit els nois de Lluís Pintor sortien amb ganes de dir la seva. Inici igualat entre tots dos equips on les defenses s’imposaven als atacs. Tot i això, l’encert de final de quart permetia als locals obrir els primers avantatges i el marcador es quedava amb el 19-14. Avantatge, però, que es reduiria en l’inici de segon quart on el Masnou deixava clares les seves intencions. Tot i aquest inici, els badalonins feien bé la feina i era des de la defensa on aconseguien recuperar pilotes i anotar amb facilitat per tornar a obrir distàncies al marcador. Els punts de Luis Enrique i Garaizabal permetien fer créixer l’avantatge al descans i s’arribava al descans amb el resultat de 40-32.

Amb el pas pels vestuaris, els parroquials sortien igual que a la primera part i això els permetia mantenir la distància aconseguida fins a aquell moment. El Masnou, però, encara tenia energies per a canviar les coses i així va ser. Des de la defensa i amb l’encert des de 6.75 aconseguien reduir l’avantatge aconseguida fins aleshores i deixaven el partit obert amb l’últim quart encara per jugar-se, 55-55. Els nervis en tots dos equips eren palpables i això feia que es veiessin molts errors a totes dues cistelles. El baix encert de tots dos equips evitava que ningú trenques el partit i feia que es decidís als últims segons. Un triple visitant obria l’escletxa a 5 punts i semblava deixar sentenciat el partit però els locals no havien dit l’última paraula. Dos punts ràpids i un mal atac visitant deixava els locals amb un tir per a empatar el partit que, aquest cop, no entrava. L’encert dels tirs lliures acabava deixat el resultat final de 68-71.

Anotadors: Curto (1), Aguado (4), Costa (8), Catalan (0), Garaizabal (12), Luis Enrique (15), Clapés (9), Lorente (2), Goodman (17), Turcotte (0).

Crònica: Sergi Carmona