CRÒNICA EBA – Sènior Masculí vs. S.E.S.E.
Sènior Masculí 66 – 80 S.E.S.E.

Derrota del sènior masculí davant el SESE. La gran defensa dels de Barcelona va posar en dificultats els parroquials.

El partit començava amb dubtes per tots dos equips. Les idees no eren clares però eren els de Virrei Amat els que donaven el primer cop sobre la taula. Els punts de Martinez i Galvé obrien les primeres escletxes en el marcador. Els de Badalona no aconseguien trobar-se en atac i s’arribava al final del primer quart amb el 10-18 al marcador. L’inici del segon quart, era una continuació del primer. L’atac parroquial no acabava de ser clar davant de la gran defensa dels visitants que sabien aturar perfectament els homes importants dels locals. Goodman s’erigia com a l’home capaç d’anotar i aconseguia retallar l’avantatge aconseguida pels visitant i deixar-la en deu punts a la mitja part, 26-36. 

Conscients que les coses havien de canviar, el pas pels vestuaris va servir als homes de Lluís Pintor que, amb un bon inici de quart, retallaven el desavantatge i posaven dificultats als blaus. Tot i el bon inici parroquial, els visitants seguien trobant als seus homes importants per acabar guanyant el quart d’un punt i deixar el 44-55 quan només faltava un quart. L’últim quart seria un reflex del tercer. Gran inici dels groc i liles que aconseguien apropar-se a tan sols 4 punts, gràcies als punts de Clapés i Goodman que tiraven de l’equip. Els de Barcelona, però, no es van deixar sorprendre per la reacció local i tornaven a posar terra de per mig. La gran defensa els permetia córrer i anotar fins a arribar al 66-80 final.

Anotadors: Curto (3), Costa (5), Catalan (6), Serra (7), Garaizabal (6), Gonzalez (5), Clapés (11), Lorente (0), Goodman (21), Turcotte (2).

Crònica: Sergi Carmona