CRÒNICA EBA – U.B.S.A. vs. Sènior Masculí




U.B.S.A. 97 –  79 Sènior Masculí

Derrota del sènior masculí en la seva visita al camp de l’UBSA en un partit molt ajustat i que es va trencar als minuts finals.

Bona sortida dels homes de Lluís Pintor que, conscients de la dificultat del partit, sortien a deixar clar que ells venien a guanyar. S’agafava doncs un petit avantatge de 8 punts als primers minuts. Una renda, però, que s’acabava esvaint en els minuts posteriors del quart i s’acabava el primer quart amb el 22-20 al marcador. El segon quart començava amb un gran encert dels locals des de 6,75 ben aguantat pels badalonins que amb els punts de Luis Enrique i Goodman frenaven l’intent d’escapada local. L’intercanvi de bàsquets deixava el marcador en 44-40 a la mitja part.

Amb la represa, bona sortida de quart parroquial que es mantenien al partit. L’encert local, però, seguia sent molt elevat i això els permetia seguir mantenint avantatges entre els 2-6 punts. Als minuts finals de quart els de Badalona perdien part del criteri en atac i concedien bàsquets fàcils que deixaven el marcador amb el resultat de 69-61. L’inici de l’últim quart seguia amb la mateixa tònica que el tercer. La falta de criteri ofensiu en algunes situacions no permetia apropar-se als groc i liles que veien com, a més a més, els locals pujaven línies en defensa i trencaven el partit i deixaven el marcador amb el resultat final de 97-79.

Al final del partit, l’entrenador Lluís Pintor estava content amb els grans minuts realitzats pel seu equip on molts jugadors havien ajudat a l’equip. Destacava el gran encert local com a factor clau de la victòria local fruit de la solidesa i qualitat que té l’equip local.

Anotadors: Curto (2), Costa (5), Catalan (4), Serra (7), Garaizabal (6), Gonzalez (18), Clapes (15), Lorente (5), Goodman (17), Turcotte (-).

Crònica: Sergi Carmona