CRÒNICA EBA: Un altre cop El Masnou (83-72)
CRÒNICA EBA: Un altre cop El Masnou (83-72)

El sènior ha patit aquest cap de setmana la primera derrota de la temporada a la lliga EBA davant un Masnou molt intens a la segona part.

El partit començava amb un Masnou fort en atac que agafava els primers avantatges, 11-7 minut 5. Reacció visitant que trencava el ritme de partit local i amb un parcial de 0-11 acabava el primer quart per davant en el marcador, 16-20. Al segon quart, els de Sergi Vives seguien per davant i la segona unitat groc i lila pujava el nivell defensiu i els permetia seguir per davant. Els punts de Toni Gómez, 24 en total, mantenien al Masnou al partit i s’arribava al descans amb un petit avantatge parroquial, 37-39.

I amb el pas pels vestuaris tot va canviar. Els de Badalona van sortir amb una velocitat menys que el seu rival que va saber aprofitar-ho per marxar en el marcador. Un parcial de 16-5 en els primers cinc minuts deixava molt tocats els visitants que no podien retallar distàncies. Al tram final del quart, l’encert apareixia però no era suficient per a retallar distàncies i s’arribava al final del tercer quart amb el resultat de 62-53. A l’últim quart, el ritme del partit era totalment maresmenc. A Toni Gómez s’afegia Jordi Ramon per evitar qualsevol reacció badalonina. Els punts de Gerard Blat no podien davant un Masnou molt segur i amb més ritme. Les distàncies no canviarien i el partit s’acabaria amb el 83-72 final.

Al final del partit, Sergi Vives deia sentir-se preocupat. No era la derrota el que preocupava, ja que no es pot guanyar tot, però si la imatge mostrada pel seu equip a la segona part. Una imatge que no es correspon ja que són un equip que mai abaixa els braços.

– Sergi Carmona –

El Masnou vs. Sènior A

Foto: El Masnou Basquetbol