CRÒNICA EBA: Victòria de prestigi a casa (81-77)
CRÒNICA EBA: Victòria de prestigi a casa (81-77)

Victòria treballada del sènior en un partit on el gran partit de Gerard Blat els va permetre guanyar un altre partit per situar-se amb cinc victòries en sis partits.

El centre parroquial era bastant ple i els homes de Sergi Vives no van fallar. Inici demolidor dels locals que castigaven la cistella visitant amb els punts de Will Truss. Els de Mataró no volien perdre la cara al partit i intentaven apropar-se a base de triples i de l’efectivitat de Faronte Drakeford. Dos triples locals obrien una petita escletxa i s’acabava el primer quart amb victòria momentània dels locals, 25-11. Al segon quart Mataró va fer seu el ritme del partit. Boet no volia posar les coses fàcils als parroquials i des de la defensa va arribar la reacció. Minuts de saturació en atac dels groc i lila que els jugadors d’Alberto Peña aprofitaven per apropar-se al marcador. Els punts fàcils en contraatac permetien als visitants apropar-se a tan sols 4 punts a la mitja part, 39-35.

El tercer quart va igualar més les coses. Cap dels dos equips tenia el ritme del partit i l’intercanvi de cistelles era constant. El domini en el rebot de Will Truss(17) permetia segones opcions als locals i l’encert de Blat els feia no perdre el domini en el marcador. Els maresmencs, però, contestaven als intents d’escapada local i s’arribava al final del tercer quart amb el resultat de 59-55. El partit seguia obert i aquí apareixia el jugador del partit. Gerard Blat dirigia a la perfecció els seus ja fos anotant(27) o repartint joc als seus companys. Els de Badalona agafaven un marge que podia semblar tranquil·litzant però els punts interiors d’Eric Mañés i els punts de Marc Rubio posaven la por al cos als locals. Tot i això, la reacció arribava tard i la victòria es quedava a Badalona, 81-77.

Al final del partit, Sergi Vives estava content amb la victòria ja que els seus jugadors havien fet el partit que ell volia però deia que encara quedava treball per fer.

– Sergi Carmona –

Sènior A vs. Mataró Parc Boet