CRÒNICA EBA: Victòria de prestigi a Quart (66-70)
CRÒNICA EBA: Victòria de prestigi a Quart (66-70)

El COALCI – C.B. Sant Josep va tornar de terres gironines amb grans sensacions després de remuntar el partit i guanyar el segon partit de la temporada.

Victòria molt valuosa contra un equip molt experimentat i amb molt de talent en la seva plantilla. Els de Sergi Vives van començar molt bé el partit, conscients que s’havien de fer les coses a la perfecció si volien treure coses positives. El domini era groc i lila. L’encert en el tir exterior, juntament amb els punts fàcils en contraatac els posava per davant en acabar el primer quart, 17-24.

Al segon quart els gironins volien canviar les coses i van fer seu el ritme del partit. L’encert parroquial va baixar i, en un partit molt alentit, el Quart anava retallant distàncies amb atacs llargs i que provocava alternances en el marcador. S’arribava al descans amb el resultat de 31-34.

Amb la represa, als parroquials els va costar sortir del vestuari i veien com, amb 4 triples consecutius, els locals agafaven la que seria la màxima renda i es posaven 11 punts per davant a mitjans del tercer quart. A poc a poc i des de la defensa els de Badalona van tornar al partit, gràcies sobretot a un impresionant Miki Fons que dirigia els seus cap a la remuntada. 48-47 al final del tercer quart

A l’últim i definitiu període, l’encert parroquial apareixia de nou gràcies sobretot a un excels Briand Holland que sumava per tots costats. Un triple de Bagués i el domini a la zona de Cuesta i Antonio Ruiz posava per davants als visitants. El Quart, però, no es rendia i seguia posant les coses complicades als parroquials. Una falta en un triple, quan quedaven 6 segons i amb Sant Pep un per davant, enviava a Meruelo al tir lliure i sentenciava el partit ja que els anotaria tots tres.

Al final del partit, en Sergi Vives es mostrava content de l’actitud de tots els jugadors i estava satisfet amb la feina del seu equip. L’equip està aprenent i guanyar ajuda a evolucionar més ràpidament.

– Sergi Carmona –