CRÒNICA EBA: Victòria per recuperar sensacions (78-65)
CRÒNICA EBA: Victòria per recuperar sensacions (78-65)

El sènior va guanyar, després de dues derrotes consecutives, en un partit controlat en tot moment però que no es va tancar fins al final del tercer quart on el domini parroquial a la pintura els va permetre trencar el partit.

El Roser arribava al centre parroquial com a cuer però no per això seria un partit fàcil. Els de Badalona venien de perdre dos partits consecutius i es trobaven davant d’un partit vital per a ells per a trencar dinàmiques i mirar cap a dalt. El primer quart va començar amb un Sant Pep més valent i que obria les primeres escletxes en el marcador. Els punts a la pintura de Will Truss (24 punts) feien mal als de Barcelona liderats per un acabat d’arribar Xavi Assalit, 22-16. Al segon quart els badalonins seguien liderant el partit. A les baixes de Meruelo i Cuesta s’havia afegit la de Miki Fons però els punts de Truss i Blat mantenien als locals per davant del partit. S’arribava a la mitja part amb el resultat de 41-33.

A la represa, el Roser intentava sorprendre els parroquials a base d’una bona defensa i atacs ràpids però la bona lectura del joc i el treball nadalenc permetia als de Sergi Vives sobreviure als “traps” visitants i trobar tirs lliurats. Tot i no ser un quart brillant, els de Badalona augmentaven l’avantatge aconseguida i s’arribava a l’últim quart amb el resultat de 59-50. S’arribava doncs al definitiu quart amb el partit ben encarat. El domini de Truss seguia sent imparable dels de l’estació del Nord que no podien aturar l’interior groc i lila. A Truss se li afegia Ali que trencava definitivament el partit. De res servirien els punts de Pujadas i Assalit. Un parell de pèrdues a les acaballes del partit deixaven el marcador amb el 78-65 definitiu.

Al final del partit, l’entrenador parroquial Sergi Vives es mostrava molt content amb la lectura del partit feta pels seus jugadors i pensava ja en el següent partit contra un candidat a l’ascens com és l’Aracena Collblanc.

Ara mateix el sènior es troba en quarta posició amb 8 victòries i 5 derrotes mentre que el Roser segueix en última posició amb 2 victòries en 13 partits. El següent partit serà contra el Collblanc el dissabte 20 de gener a les 18:00.

– Sergi Carmona –