CRÒNICA EBA: Victòria, permanència i MVP (85-96)
CRÒNICA EBA: Victòria, permanència i MVP (85-96)

El sènior suma una nova victòria a una pista on feia dues temporades que no guanyava. A més a més, certifica la plaça a EBA per la temporada vinent i Gerard Blat s’emporta el MVP de la jornada.

El partit començava amb un Boet molt fort que no volia sorpreses i ja des d’inici dominava en el marcador. Els d’Alberto Peña sumaven de 3 en 3 i entre Marc Rubio i Jesus Corella anaven sumant des de la línia de 3.75. Pel part parroquial, només Gerard Blat aguantava l’equip que es veia 11 punts per darrere al final del 1r quart, 29-18. El segon quart canviava una mica i els groc i liles tiraven d’orgull i entre Blat i Antonio mantenien a l’equip a dins del partit. Boet evitava els contraatacs visitants cosa que posava en una situació incòmoda als de Badalona. Eric Mañes, feia mal a la pintura i deixava els seus per davant al descans, 50-44.

Amb la represa, els parroquials sortien més endollats i feien seu el ritme del partit. A base de defensa aconseguien dominar però això no es reflectia en el marcador, Marc Rubio seguia ficant triples, 7 de 12 al final, i Faronte Drakeford ajudava també als locals. Per part parroquial, Gerard Blat seguia imparable, acabaria amb 42 punts, i això mantenia el partit obert amb un quart per disputar-se, 71-66. I en el últim i definitiu quart apareixia la millor versió badalonina. A base de defensa, destacables actuacions del trio Holland-Gueye-Boja, aconseguien secar als jugadors importants dels de Mataró que anotaria només 14 punts en aquest quart. En atac tot sortia bé i tot l’equip sumava, sempre ben guiats per un immens Blat, i es posaven per davant i no donaven cap opció de reacció possible a Boet que veia com la victòria queia del bàndol visitant, 85-96.

Al final del partit, Sergi Vives es mostrava molt satisfet amb l’esforç realitzat pels seus jugadors i destacava la importància de la feina feta en defensa, clau per a remuntar un partit molt complicat.

Ara, el sènior es col·loca amb 12 victòries i 7 derrotes i certifica la permanència a la categoria i segueix amb l’objectiu de les fases d’ascens a la vista. Per la seva banda, Boet es col·loca en vuitena posició amb 9 victòries i 10 derrotes. El següent partit serà diumenge 11 de març a les 12:00 del migdia contra el Club Bàsquet Menorca al centre parroquial mentre que Boet visitarà la pista del cuer, el Roser.

Menció a part mereix el partit de Gerard Blat, el base parroquial va anotar 42 punts en 31 minuts de joc. Destacables percentatges de tir del base amb un 11/16 en tirs de 2 i un 4/7 en triples que afegia 2 rebots, 3 assistències i 5 recuperacions a les seves estadístiques.

– Sergi Carmona –