CRÒNICA EBA: Victòria treballada contra el Quart (68-64)
CRÒNICA EBA: Victòria treballada contra el Quart (68-64)

Els de Sergi Vives van sumar una nova victòria en un partit molt treballat durant 40 minuts i on la defensa parroquial va aconseguir anul·lar l’atac visitant per a sumar la segona victòria consecutiva.

Al primer quart començava amb un intercanvi de cistelles entre tots dos equips. Cap dels dos conjunts dominava el partit i els canvis de lideratge en el marcador eren constants. Els punts de Will Truss donaven aire al joc parroquial mentre que Pau Vila liderava els gironins. S’arribava al final del primer quart amb 18-15 al marcador. Al segon quart el Quart prenia la iniciativa i apostava per un joc amb quatre jugadors “petits”. Això dificultava la defensa groc i lila i els interiors tenien feina defensant els 1c1 dels visitants. L’encert no apareixia i els de Badalona no dominaven el rebot. Accions aïllades de contraatac i punts de Gerard Blat deixaven el resultat de 28-32 al descans.

Amb la represa, l’equip era nou i apareixen els convidats inesperats. Els dos júniors, Victor Sànchez i Victor Rossell esdevenint part clau del partit. Rossell apareixia al partit per aportar defensa i fer la feina bruta que havia mancat a la primera part. Les faltes de Truss el mantenien a la banqueta però quan va entrar va fer mal a la pintura visitant i es convertia en l’ajudant perfecte de Blat. S’arribava al final del tercer quart amb el resultat de 47-45. Al domini de Will i Blat s’afegia Antonio Ruiz que dominaven la pintura i permetien als de Sergi Vives dominar i agafar un petit avantatge al marcador. Després d’uns moments tensos el Quart aconseguia retallar distàncies però aquí apareixia Victor Sànchez que es carregava de responsabilitats. Va ser el company perfecte per Blat en atac i també en defensa, juntament amb Aly que apretava les dents en defensa i la victòria es quedava a Badalona, 68-64.

Al final del partit Sergi Vives es mostrava molt content amb la victòria aconseguida. L’ajuda dels júniors havia estat molt important i el treball dels seus jugadors havia estat impecable.

Ara el sènior es col·loca en quarta posició amb 10 victòries i 6 derrotes mentre que el Quart suma l’onzena derrota en setze partits. El següent partit del sènior serà diumenge 18 a les 18:15 contra el Castelldefels.

– Sergi Carmona –