Crònica Segona Catalana: Diagonal Mar – Sènior Femení

El sènior femení va caure derrotat a la pista del Diagonal Mar. Tot i el bon inici, l’alt nivell físic i la intensitat de les barcelonines va ser massa per a les parroquials. 

Bon inici de les noies de Gerard Castro que sortien amb ganes de donar la sorpresa. Els primers avantatges eren parroquials, 9-3 minut 5, però ràpidament les locals, amb encert des de 6.25, empataven el partit. El bon joc visitant i el moviment de pilota les deixava dos punts a sota al final del primer quart, 13-11. Les de Barcelona no volien sorpreses i començaven el segon quart amb un parcial de 10-0 que obria distàncies. L’alt nivell defensiu de les locals provocava pèrdues de pilota i deixava en 0 punts en joc en 8 minuts a les groc i liles. Només una cistella en joc anotarien en aquest període i deixava el resultat 32-18 al descans.

El pas pels vestidors servia a les de Badalona per reorganitzar les idees i així es reflectia a pista. Parcial de 0-7 d’inici que les tornava a ficar dins del partit. Tot i el bon inici, el baix encert des del tir lliure i les cistelles als últims segons de possessió de les barcelonines no els permetia apropar-se més al marcador i s’arribava al final del tercer quart 50-32. A l’últim quart, tot i les variants defensives proposades pel sènior, l’encert del rival no disminueix i això evitava qualsevol intent de remuntada. L’intercanvi de cistelles i tirs lliures deixava el resultat final de 65-45.

Anotadores: Ruiz (0), Casado (4), Morales (16), Blanch (1), Ayuso (2), Aza (18), Cuenda (0), Sagués (0), Fernandez (0), Carbonell (0), Ruilopez (0), Fiorenti (4)

Crònica a càrrec de Sergi Carmona