Crònica Segona Catalana: Sènior Femení – CB Ramon Llull

El sènior femení no va aconseguir la victòria davant en Ramon Llull en un partit poc vistós de les parroquials però competit en tot moment.

Les de Barcelona començaven millor que les locals i amb un parcial de 2-11 aconseguien els primers avantatges al marcador. Toc d’atenció per a les de Badalona que es veien per darrere ja des de l’inici. Tot i no fer un gran joc, l’encert des de 6,25 esdevenia clau i deixava el partit totalment obert amb el 13-14 al marcador. El segon quart seria una continuació del primer. La poca atenció en defensa i la falta d’idees i d’encert en atac feia que les visitants tornessin a marxar al marcador. Només un bàsquet en joc anotarien les locals per arribar al descans 10 punts per sota el marcador, 18-28. 

Amb el pas pels vestidors, canvi radical de les badalonines. L’agressivitat i tensió en defensa havien canviat i deixaven a les visitants en només 4 punts en sis minuts. El parcial d’11-4 tornava la igualtat al partit. Tot i no aconseguir posar-se per davant el partit seguia obert a falta de l’últim període, 34-37. El partit tornava a estar obert i quan semblava que la remuntada arribaria no va poder ser. Un mal inici de període, 3 punts als primers cinc minuts, condemnava a les noies d’en Gerard Castro que veien com les de Barcelona tornaven a agafar rendes de 8-10 punts. Una renda que, malgrat els intents finals i el baix encert des de tir lliure, seria impossible remuntar als minuts finals i s’arribaria al final del partit amb el resultat de 46-52.

Anotadores: Ruiz (6), Casado (6), Morales (20), Blanch (2), Ayuso (5), Aza (3), Cuenda (0), Sagués (2), Fernàndez (0), Carbonell (1), Ruilopez (0), Fiorenti (1