CRÒNICA – Sènior Femení vs. C.B. CIC
Sènior Femení 47 – 65 C.B. CIC

El sènior femení va caure al centre parroquial davant el C.B. CIC. La gran qualitat de les visitants i el poderós joc interior van ser massa per a les noies d’en Gerard Castro.

Sortida potent i intensa de les parroquials que les visitants castigaven amb el seu joc interior. Tot i les bones situacions de tir creades per les locals, l’encert no era l’esperat i, un parcial de 0-8, donava els primers avantatges a les visitants. S’arribava al final del primer quart amb el 9-15 al marcador. Al segon quart canviaven les coses en atac mentre que en defensa seguien igual. La gran intensitat defensiva de les parroquials els permetia seguir corrent i trobar bones situacions de tir que, ara si, acabaven amb un alt percentatge d’encert, sobretot des de 6.25 amb fins a 4 triples al període. Un parcial de 12-1 tancava el segon quart i s’arribava al descans amb 27-28 al marcador.

La tornada dels vestidors recordava al viscut durant el primer quart. Les bones defenses de les groc i liles no tenien la recompensa de l’encert i això feia que les barcelonines agafessin avantatges superiors als 15 punts. Un parcial de 5-20 al període posava les coses molt difícils a falta de deu minuts per acabar el partit, 32-48. A l’últim quart, el saber fer de les visitants feia molt difícil la remuntada. Tot i això, la bona predisposició local permetia seguir veient moments de bon joc. L’intercanvi de cistelles deixava el marcador en 45-63 al final del partit.

L’entrenador, Gerard Castro, es mostrava content de la feina feta i trobava el resultat massa ampli pel que havien fet les seves jugadores.

Anotadores: Ruiz (0), Casado (0), Morales (14), Blanch (9), Ayuso (-), Aza (6), Cuenda (3), Sagues (5), Fernández (0), Carbonell (6), Ruilopez (-), Fiorenti (2).

Crònica: Sergi Carmona