CRÒNICA – Sènior Femení vs. C.B. Salou
Sènior Femení 37 – 47 C.B. Salou

El Sènior Femení no va poder sumar una nova victòria en un partit molt seriós de les noies de Gerard Castro. La gran feina defensiva de les parroquials no es va veure recompensada degut al poc encert durant tot el partit.

El primer quart començava marcat per l’encert exterior de les visitants que, juntament amb el poc encert local, marxaven en el marcador. La bona defensa parroquial no es convertia en encert ofensiu i s’arribava al final del primer quart 4-11. El segon quart començava igual que el primer i dos triples de les de Salou posaven encara més difícils les coses a les groc i liles. Sis minuts trigarien les locals en anotar, que seguien veient com la bona feina darrere no donava els seus fruits. S’arribava a la mitja part amb el resultat de 10-21.

A la segona part l’encert de les locals pujava i, tot i seguir amb una bona intensitat en defensa, l’encert visitant era superior i això no els permetia remuntar al marcador. Els punts de Thais Morales no eren suficients i s’arribava a l’últim quart amb el 21-30 al marcador. I a l’últim quart era quan realment apareixia l’encert visitant que sí que veia recompensat el seu esforç. Les bones defenses es convertien en punts i aconseguien apropar-se al marcador. Tot i això, les de Salou seguien amb un encert molt elevat, fins a 9 triples anotarien, i això els posava les coses més difícils. Al tram final de partit, dos molt bones defenses de les de Badalona acabaven amb triples sobre la botzina de les de Salou que tancaven d’aquesta manera el partit, 37-47.