CRÒNICA – Sènior Femení vs. C.B. Teresianes TGN
Sènior Femení 74 – 60 C.B. Teresianes TGN

El sènior femení va aconseguir la victòria davant un rival directe en un partit molt complet de les parroquials.

Conscients de la importància del partit, les locals sortien amb una marxa més que el seu rival i aconseguien els primers avantatges. El baix encert no permetia obrir un forat més gran i les de Tarragona aconseguien, sense fer gaire cosa, posar-se per davant al final del primer quart, 13-15. El segon quart era una continuació del primer. La bona feina, tant davant com darrere, de les de Badalona no tenia recompensa al marcador i el baix encert en situacions còmodes de tir, evitava qualsevol escapada possible. Un parcial final de 0-8 en dos minuts rebaixava l’avantatge aconseguit i s’arribava al descans amb el 30-29 al marcador però amb bones sensacions locals.

El tercer quart començava de la millor manera possible pels interessos locals. Parcial de 8-0 en un minut que donava tranquil·litat i confiança. En defensa, les coses es seguien fent bé i, ara si, trobava recompensa. L’encert des de 6.75 seria clau, fins a quatre triples s’anotaven en aquest quart, i s’obria una escletxa de més de 10 punts per a afrontar l’últim quart, 54-42. S’encarava el tram final del partit amb un bon avantatge i aquesta no faria més que augmentar. La bona feina darrere es transformava en situacions ràpides i còmodes davant així com més confiança en els tirs lliurats. L’encert exterior portava al +21, 70-49, quan quedaven tres minuts pel final. La victòria era clara i el següent objectiu era remuntar el -12 aconseguit a Tarragona. Conscients d’això, les visitants van apretar darrere i s’ajustava el marcador, 72-60. Les parroquials però van saber gestionar molt bé els minuts finals per tancar el partit amb la victòria i guanyar l’average, 74-60.

Anotadores: Ruiz (0), Casado (3), Morales (18), Blanch (6), Ayuso (3), Aza (0), Cuenda (0), Sagues (13), Fernandez (2), Carbonell (5), Ruilopez (20), Fiorenti (0).

Crònica: Sergi Carmona