CRÒNICA – Sènior Femení vs. Vedruna Gràcia A
Sènior Femení 50 – 55 Vedruna Gràcia A

El sènior femení no va poder sumar una nova victòria en un partit molt intens i igualat on l’encert al tir lliure decantaria el partit

Inici de partit molt igualat amb un intercanvi de cistelles entre tots dos equips. L’encert en el triple donava els primers avantatges a les visitants, ràpidament contestades per acabar el primer quart per davant al marcador, 13-11. Al segon quart, la precipitació i neguit s’apoderava de les groc i liles i això feia que l’encert baixés bastant i veien com les de Gràcia es posaven per davant en el marcador. Tot i això, la gran intensitat i concentració en defensa feia que la distància aconseguida a la mitja part fos de només 4 punts, 21-25.

Amb la represa, inici molt bo de les parroquials, sobretot en defensa, que deixaven sense anotar a les visitants durant els primers set minuts del quart. La gran defensa permetia recuperar el desavantatge aconseguit fins aleshores i s’arribava al final del tercer quart amb un domini de les de Badalona per 39-36. L’últim i definitiu quart començava igual que l’anterior i la defensa parroquial saturava l’atac del Vedruna que veia com amb un triple es posaven 12 punts per darrere a falta de 7 minuts. A partir d’aquí, l’encert desapareix i això provoca que les de Gràcia s’apropin a tres punts a falta de 3 minuts. L’alta intensitat en defensa que hi havia fins ara, acaba sent precipitació i sobreexcitació, cometent així moltes faltes innecessàries que feien sumar a les visitants des del tir lliure. I l’alt encert des de la línia de 4,60 , els 9 últims punts visitants serien així, capgiraria el partit davant la poca efectivitat en atac de les locals.

Anotadores: Ruiz (-), Casado (13), Morales (9), Blanch (5), Ayuso (6), Aza (4), Cuenda (0), Sagués (5), Fernàndez (8), Carbonell (0), Ruilopez (-), Fiorenti (0).

Crònica: Sergi Carmona