CRÒNICA SÈNIOR

COALCI-C.B.Sant Josep – Multicapacitats C.B.Salt

El sènior masculí segueix imparable al centre parroquial i suma la 4a victòria consecutiva, aquest cop davant un rival de la part baixa de la classificació. Intercanvi de cistelles entre tots dos equips per començar el partit i tantejar-se mútuament. Eren els locals però els que agafaven els primers avantatges, 15-8, que ràpidament era contestat pels visitants que es posaven per davant, 15-16. Un triple d’Alfredo Rodriguez als instants finals posava per davant al sènior que tancava el quart 22-19. Al segon quart els de Carlos Espona sortien com una moto i es multiplicaven en defensa mentre que a la cistella contrària anotaven amb facilitat. Un 11-0 de parcial posava el 33-19 al minut 15, i donava un avantatge que, al final, seria determinant. Els parroquials havien obert una petita escletxa però no aconseguia trencar el partit i arribaven al descans amb el 38-28 al marcador.

El pas pels vestidors no canviava les coses i els groc i liles repetien l’inici del segon quart. Un parcial de 12-2 posava el 50-30 al marcador i posava el partit molt de cara pels locals. El Salt, però, ho seguia intentant malgrat els punts d’Aguado, que mantenia als seus a una distància important, 57-42 amb un quart per davant. Els gironins hi creien, i començaven l’últim quart amb un 0-5 que els posava a tan sols 10 punts, amb tot el quart per davant. Els badalonins, però, conscients de la importància del partit tornaven el parcial i un 10-2 tornava a posar els locals quasi 20 punts a dalt. La mala gestió dels atacs visitants no els permetia retallar distàncies, i el sènior ho aprofitava acostant-se als 30 punts i amb Ferran Arqués percudin la cistella visitant i s’acabava amb el 81-56 final.

Anotadors: Aguado (19), Costa (0), Millera (6), Curto (-), Diaz (-), Catalan (9), Serra (8), Noguera (9), Cuadrado (10), Rodriguez (5), Arqués (15), López (-)