CRÒNICA SÈNIORS

COALCI-C.B.Sant Josep 51-41 JAC Sants

Nova victòria del sènior femení, i ja en van 11 de consecutives. Aquest cop, davant el JAC Sants en un partit decidit a l’últim quart. Un primer quart amb poc encert i sense cap dels dos equips trobant el seu joc. No era fins al minut 5 que començàvem a veure atacs fluids i des de 6,75 i s’agafaven els primers avantatges. Les visitants, però, sumaven des del tir lliure i es posaven per davant al final del primer quart, 12-16. Al segon quart l’encert des del tir lliure seguia fent crèixer la distància però les locals trobaven bons tirs i es mantenien al partit. 5 punts seguits de les de Sants tancaven el quart amb el 25-30 al marcador.

A la represa era el torn de les locals que sortien millor a tots dos costats de la pista i capgiraven el marcador, 35-33 minut 25. A diferència de les barcelonines, les locals no anotaven des del 4,60 i això ho aprofitaven les visitants per mantenir la igualtat, 37-36 i un quart per davant. L’inici de l’últim quart no tenia amo i la precipitació en atac feia que no veiéssim la primera cistella fins passats 4 minuts. A partir d’aquí, però, un parcial de 12-0 en 3 minuts posava el 49-38 al marcador i sentenciava el partit. La gran defensa de les locals deixava el 51-41 final.

Anotadores: Ruiz (5), Casado (7), Masià (2), Blanch (3), Ayuso (4), Aza (7), Sagués (11), Bagues (5), Carbonell (-), Altemir (-), Castellà (7), Fiorenti (5)